RECEPTY
Co uvařit k obědu pokud máme doma parní hrnec? Jednoduchý a rychlý recept na vepřové řízky na bílém víně.
Pro pečení je nejvhodnější dobře prorostlý bůček. Podáváme s knedlíkem navlhčeným výpekem a dušeným bílým zelím.
Jednoduché prokládané brambory z nepředvařených brambor. Podáváme s kyselou okurkou a tatarskou omáčkou.
Sekaná z mletého masa se žampiony a zeleninou. Podáváme jako samostatný pokrm, nebo s bramborovým pyré.
Rolky z listového těsta plněné ochuceným mletým masem a cizrnou.
Recept na přípravu francouzských brambor. Sytý a chutný oběd na všední den pro každého.
Bryndzové špaldové kernotto s pórkem a slaninou, na kterém si zaručeně pochutnáte.
Tradiční slovenské hlavní jídlo vhodné na pohoštění rodiny o svátcích.
Hustý guláš z hovězího a vepřového masa s chutí piva.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit