RECEPTY
Vynikající veganská omáčka inspirovaná boloňskou kuchyní.
Chutné masové kuličky v pikantní tomatové omáčce, která se k nim výborně hodí. Pro přípravu kuliček je možné použít mleté drůbeží, vepřové nebo hovězí maso nebo jejich směs. Jako přílohu doporučujeme oblíbené těstoviny.
Houbová omáčka podávaná s knedlíkem.
Rychlý, jednoduchý, bezmasý oběd. Podáváme s haluškami.
Nektarinková pikantní dochucovací omáčka. Chutney se obvykle podává v malém množství k vegetariánským jídlům. Zvláště dobře dochutí například zeleninové kari.
Uvařili jste si hovězí polévku či vývar. Pokud vám zůstalo nezkonzumované vařené maso, nabízíme vám z něj opravdu výbornou omáčku. Je vhodná k těstovinám, ale i k haluškám, bramborám či s knedlíkům.
Chutný bezmasý pokrm plný zdraví prospěšných látek.
Dušené vepřové maso se zeleninou, upravené na mexický způsob, vhodnou přílohou je dušená rýže.
Jednoduchý salát na pohoštění pro přátele.
Návod na přípravu jednoduché francouzské chuťovky, jejíž základ tvoří hustá bílá omáčka, sníh z vaječných bílků a aromatický sýr, např. čedar.
Tzatziki (caciky) je oblíbená řecká omáčka nebo také salát. Často se podává jako předkrm, ale i jako příloha ke řeckým jídlům například k souvlaki či gyrosu.
Chuťově zajímavá hustá omáčka. Je velmi vhodná jako netradiční příloha, spolu s tradičními lokšemi, k pečené kachně.
Recept na přípravu klasické snídaně z vajíčka vařeného ve vodě s holandskou omáčkou.
Masové kuličky můžeme podávat s bramborovými přílohami, ale nejchutnější jsou podávané s omáčkami.
Vhodné jako příloha k paprikášům, perkeltům či omáčkám. Také vhodné jako samostatný pokrm na sladko s mákem a cukrem, nebo na slano s brynzou a slaninou.
Klasika s typickou chutí zeleného pepře na smetaně.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit