Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Zelí pak choi s houbami shiitake
Michal 25 min. nízká
Seitan s hráškem
Michal 40 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok s tofu
Michal 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Tofu závin se sýrem
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžové nudle se zeleninou
Michal 15 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Michal 2 h. 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí soté s omáčkou z ústřic
Zuzka 40 min. střední
Žampiony s brokolicí v ústřicové omáčce
Dada 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Dada 40 min. nízká
RYBY
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit