Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Zelí pak choi s houbami shiitake
Michal 25 min. nízká
Zobrazit recept
Seitan s hráškem
Michal 40 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok s tofu
Michal 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Tofu závin se sýrem
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžové nudle se zeleninou
Michal 15 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Michal 2 h. 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí soté s omáčkou z ústřic
Zuzka 40 min. střední
Žampiony s brokolicí v ústřicové omáčce
Dada 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Dada 40 min. nízká
RYBY
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Květák v mandžuské omáčce
Kvašáky - kvašené okurky
Salát z červené řepy
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Sójový salát se zeleninou
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
TĚSTOVINY
Špagety s nivovou omáčkou
Šunkové fleky s cibulkou
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
Čokoládově kokosová bábovka s ořechy
Nekynuté jogurtové koblihy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit