Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Zelí pak choi s houbami shiitake
Michal 25 min. nízká
Zobrazit recept
Seitan s hráškem
Michal 40 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok s tofu
Michal 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Tofu závin se sýrem
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžové nudle se zeleninou
Michal 15 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Michal 2 h. 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí soté s omáčkou z ústřic
Zuzka 40 min. střední
Žampiony s brokolicí v ústřicové omáčce
Dada 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Dada 40 min. nízká
RYBY
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
Mořský čert se zeleným pestem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit