Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Jurgason 2 h. nízká
ZÁKUSKY
Obliž prst
Zuzka 60 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Dada 1 h. 20 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Jurgason 1 h. 40 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Dada 35 min. střední
Grenadýrský pochod
Dada 1 h. 30 min. střední
Krémové řezy s mascarpone
Jurgason 1 h. 10 min. střední
Šunkové muffiny
Zuzka 40 min. nízká
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Dada — vysoká
Brynzové tyčinky
Norika 60 min. nízká
Pečené kuře s rýží
Ořechový řez s kávou
Zuzka — vysoká
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
Smažená sekaná
Dada 25 min. nízká
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Michal 60 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Dada — střední
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Dada — nízká
Brambory opečené na másle
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Pařížský krém s čokoládou
Máslový žloutkový krém
Prošívaná deka
Tvarohovo-kakaový koláč
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Čokoládovo-ořechové řezy
Jablečné taštičky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit