svetvemne.cz

Vepřové maso v receptech

 

Nejvýznamnější ingredience

Vyberte si surovinu, která by měla být v receptu, který hledáte.

 

 

Vepřová polévka

Vepřová polévka

Jednoduchá gulášová polévka z vepřového masa a brambor.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
1 h. 30 min.
Obtížnost
nízká

Dušené vepřové maso na houbách

Dušené vepřové maso na houbách

Takto nám vařila máma. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
nízká

Vepřové maso na houbách

Vepřové maso na houbách

Recept na přípravu dušeného vepřového masa na čerstvých žampionech. Vhodnou přílohou je rýže nebo bramborová kaše.

Ukuchtil
Jurgason
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
nízká

Silvestrovská kapustnice

Silvestrovská kapustnice

18-20 porcí skvělé kapustnice na velkou silvestrovskou párty. Vaříme ve velkém, nejméně 8 litrovém hrnci.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
1 h. 30 min.
Obtížnost
střední

Vepřová játra na šťávě

Vepřová játra na šťávě

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
50 min.
Obtížnost
střední

Vepřové na kmíně

Vepřové na kmíně

Chutné, lehké a jemné maso v dietní úpravě.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
40 min.
Obtížnost
nízká

Vepřové maso v jablečné omáčce

Vepřové maso v jablečné omáčce

Podáváme s rýží.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
střední

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Cca 8 litrů vynikajícího masového guláše připraveného v 16 litrovém kotlíku na hořícím borovém dřevě. Počet porcí je přímo úměrný hladu a potřebě "přidat si nášup" všech zúčastněných kuchařů a pomocníků.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
4 h.
Obtížnost
střední

Zapékané vepřové karé v bramboráku

Zapékané vepřové karé v bramboráku

Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem nebo s bramborovým pyré.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
1 h. 15 min.
Obtížnost
střední

Grilovaný hamburger v domácích žemlích

Grilovaný hamburger v domácích žemlích

... na sobotní grilování.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
2 h.
Obtížnost
vysoká

Obráceně vepřové řízky

Obráceně vepřové řízky

Zvláště jemné a lahodné vepřové řízky.

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
Obtížnost
nízká

Vepřové řízky na bílém víně

Vepřové řízky na bílém víně

Co uvařit k obědu pokud máme doma parní hrnec? Jednoduchý a rychlý recept na vepřové řízky na bílém víně.

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
50 min.
Obtížnost
nízká

Fazolová polévka s rajčaty a masem

Fazolová polévka s rajčaty a masem

Výborná luštěninová polévka. Velmi chutná dětem, pro které ji vaříme bez soli.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
střední

Zelňačka pro děti

Zelňačka pro děti

Polévku servírujeme s lžičkou bílého jogurtu.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
50 min.
Obtížnost
nízká

Boršč

Boršč

Vynikající recept na hustou maso-zeleninovou polévku z ruské, ukrajinské, bulharské ... kuchyně. Ačkoliv se příprava zdá ve třech hrncích komplikovaná, je ve skutečnosti jednoduchá. Stačí dodržet posloupnost kroků uvedených v receptu a bude skutečně mňam

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
2 h.
Obtížnost
vysoká

Pikantní kapustnica

Pikantní kapustnica

Klasická slovenská kapustnica s masem, sušenými švestkami a pikantní klobáskou, která jí přidá charakteristickou chuť.

Ukuchtil
Jurgason
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
střední

Vepřový řízek v bramborovém těstě

Vepřový řízek v bramborovém těstě

Oběd hodný neděle. :) Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
nízká

Vepřové koleno pečené

Vepřové koleno pečené

Mimořádná pochoutka pro klasiky :) plná kolagenu.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
Obtížnost
střední

Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou

Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou

Recept na přípravu vepřové krkovičky s kuřecími stehny ve vlastní šťávě s omáčkou z rozmixované mrkve a petržele.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
2 h.
Obtížnost
střední

Vepřové maso s medem a vlašskými ořechy

Vepřové maso s medem a vlašskými ořechy

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Pečený bůček

Pečený bůček

Pro pečení je nejvhodnější dobře prorostlý bůček. Podáváme s knedlíkem navlhčeným výpekem a dušeným bílým zelím.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
1 h. 30 min.
Obtížnost
nízká

Domácí vepřové sádlo a škvarky

Domácí vepřové sádlo a škvarky

Klasické vepřové sádlo je nenahraditelná ingredience mnoha pokrmů. Jeho domácí příprava - škvaření sádla - je jednoduchý postup jehož výsledkem jsou čisté, kvalitní produkty - vepřové sádlo a škvarky.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
1 h. 20 min.
Obtížnost
střední

Vepřové medailonky s cuketou

Vepřové medailonky s cuketou

Chutný recept na přípravu vepřového masa s cuketou.

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
nízká

Živánská v parním hrnci

Živánská v parním hrnci

Recept na přípravu ražniči v parním hrnci.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit