svetvemne.cz

Vepřové maso v receptech

 

Nejvýznamnější ingredience

Vyberte si surovinu, která by měla být v receptu, který hledáte.

 

 

Guláš s pivem

Guláš s pivem

Hustý guláš z hovězího a vepřového masa s chutí piva.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
2 h. 30 min.
Obtížnost
nízká

Rýžové nudle s vepřovým masem a houbami šiitake

Rýžové nudle s vepřovým masem a houbami šiitake

Jednoduchý pokrm na japonský způsob.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
30 min.
Obtížnost
nízká

Pečené karé se švestkami

Pečené karé se švestkami

Pečené maso s lehkou sladkou příchutí.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
2 h.
Obtížnost
nízká

Marinované vepřové steaky se slaninou

Marinované vepřové steaky se slaninou

Podáváme s opečenými bramborami.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
střední

Pečené uzené vepřové koleno

Pečené uzené vepřové koleno

Oblíbená pochoutka. Podáváme s feferonkami, hořčicí nebo křenem. Koleno je vhodné konzumovat s chlebem a zapíjet dobrým chlazeným pivem.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
1 h. 30 min.
Obtížnost
nízká

Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem

Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem

Velká, míchaná plněná sekaná.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
1 h. 40 min.
Obtížnost
střední

Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci

Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci

Oblíbené španělské ptáčky z vepřového masa připravené v parním hrnci.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
nízká

Salát Pařížský sen

Salát Pařížský sen

Zmodernizovaná verze klasického receptu na salát z kvalitního salámu, zeleniny a majonézy. Stane se snem každé chuťové buňky.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
20 min.
Obtížnost
nízká

Vepřový guláš se žampiony

Vepřový guláš se žampiony

Tradiční guláš doplněný o žampiony podáváme s chlebem.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
1 h. 10 min.
Obtížnost
nízká

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Porce voňavého masa s bramborami a žampiony. Jednoduchá příprava, jednoduché servírování.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
1 h. 20 min.
Obtížnost
nízká

Vepřový wok s tofu

Vepřový wok s tofu

Pestrý wok z asijské kuchyně. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
45 min.
Obtížnost
nízká

Pečené vepřové kuličky

Pečené vepřové kuličky

Výborné masové kuličky vhodné k omáčkám.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
nízká

Kapustnica

Kapustnica

Kapustnica - polévku z kysaného zelí podáváme s chlebem a podle chuti si můžeme na ni v talíři přidat zakysanou smetanu. Chutná jak v zimě tak v horkém létě, proto si ji vařme častěji a ne jen na Vánoce.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
1 h. 20 min.
Obtížnost
nízká

Dušené vepřové maso na houbách

Dušené vepřové maso na houbách

Takto nám vařila máma. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
nízká

Mexické soté

Mexické soté

Dušené vepřové maso se zeleninou, upravené na mexický způsob, vhodnou přílohou je dušená rýže.

Ukuchtil
Jurgason
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
nízká

Vepřové soté s játry

Vepřové soté s játry

Soté "na divoko" podáváme s vařenými bramborami a pálivou feferonkou.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
střední

Vepřové na kmíně

Vepřové na kmíně

Chutné, lehké a jemné maso v dietní úpravě.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
40 min.
Obtížnost
nízká

Vepřová polévka

Vepřová polévka

Jednoduchá gulášová polévka z vepřového masa a brambor.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
1 h. 30 min.
Obtížnost
nízká

Vepřové kostky v pórkové omáčce

Vepřové kostky v pórkové omáčce

Měkoučké maso, jemně křupavý pórek a lahodná smetanová omáčka ... mňam :) Podáváme s houskovým knedlíkem.

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
60 min.
Obtížnost
střední

Vepřová játra na šťávě

Vepřová játra na šťávě

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
50 min.
Obtížnost
střední

Vepřové koleno s paprikovými bramborami

Vepřové koleno s paprikovými bramborami

Oblíbená pochoutka pro všechny milovníky pečených vepřových kolen. :)

Ukuchtil
Dada
Čas přípravy
2 h. 40 min.
Obtížnost
střední

Obráceně vepřové řízky

Obráceně vepřové řízky

Zvláště jemné a lahodné vepřové řízky.

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
Obtížnost
nízká

Vepřové řízky na bílém víně

Vepřové řízky na bílém víně

Co uvařit k obědu pokud máme doma parní hrnec? Jednoduchý a rychlý recept na vepřové řízky na bílém víně.

Ukuchtil
Zuzka
Čas přípravy
50 min.
Obtížnost
nízká

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Cca 8 litrů vynikajícího masového guláše připraveného v 16 litrovém kotlíku na hořícím borovém dřevě. Počet porcí je přímo úměrný hladu a potřebě "přidat si nášup" všech zúčastněných kuchařů a pomocníků.

Ukuchtil
Michal
Čas přípravy
4 h.
Obtížnost
střední

 

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit