Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tzatziki
Dada — střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
Bramborový prívarok s koprem
Dada 30 min. střední
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
Smetanový bramborovo-dýňový prívarok
Koprová omáčka
Dada 20 min. nízká
Cuketový prívarok s tofu
Michal 60 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Tarator
Michal 20 min. nízká
Koprová smetanová polévka
Dada 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
Sójový salát se zeleninou
Zuzka 2 h. nízká
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Restovaná králičí játra
Michal 15 min. nízká
ZAVAŘENINY
Kvašáky - kvašené okurky
Dada — vysoká
Zavařujeme pikantní okurky
Dýňový přívarok s koprem
Dada 40 min. střední
KUŘECÍ MASO
Řecký kuřecí wrap
Dada 60 min. vysoká
ActiFry grilovaný losos se zeleninou
Jurgason 50 min. nízká
Prívarok Hokkaido
Michal 30 min. nízká
Patisonový prívarok
Cuketový prívarok
Jurgason 45 min. střední
Marinovaný losos
Michal — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Marinovaný losos na studeno
BEZMASÁ JÍDLA
Palačinky s brynzou
Zuzka 45 min. nízká
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Banánovo-čokoládové kostky
Sýrové tyčinky z listového těsta
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Velikonoční beránek
Žampionový quiche
Mrkvovo-bramborové sabdží v rajčatové omáčce
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči
MUFFINY
Opilí velikonoční zajíci
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit