Sladké brambory s parmazánem
Recept na zapečené batáty s bylinkami, olejem a strouhaným sýrem. Výborná příloha, jejíž příprava neunaví a rozvoní celou kuchyň.
recept,fotorecept,sýr Parmezán,brambory sladké ,Bramborové přílohy,Bezlepkové
Bramborové přílohy
Ingredience
Ingredience
bazalka sušená | 1 | čajová lžička | |
brambory sladké | 2 | kusy | |
olej řepkový | 2 | polévkové lžíce | |
oregano | 1 | čajová lžička | |
pepř černý mletý | - | ||
sýr Parmezán | 50 | gramů | |
sůl | - |
Recept
2.
olej řepkový 2 polévkové lžíce • sůl • pepř černý mletý • oregano 1 čajová lžička • bazalka sušená 1 čajová lžička
Hranolky ochutíme a obalíme v oleji.
3.
Hranolky poklademe na plech vyložený papírem na pečení s malými rozestupy.
4.
Pečeme 22 min. při teplotě 220 °C.
Dobrou chuť!