Sladké brambory s parmazánem

Recept na zapečené batáty s bylinkami, olejem a strouhaným sýrem. Výborná příloha, jejíž příprava neunaví a rozvoní celou kuchyň.
recept,fotorecept,sýr Parmezán,brambory sladké ,Bramborové přílohy,Bezlepkové
Bramborové přílohy
Ingredience
Ingredience
| bazalka sušená | 1 13 | čajová lžička kcal | |
| brambory sladké | 2 ?? | kusy kcal | |
| olej řepkový | 2 270 | polévkové lžíce kcal | |
| oregano | 1 14 | čajová lžička kcal | |
| pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
| sýr Parmezán | 50 196 | gramů kcal | |
| sůl | 0 ?? | kcal |
Recept

2.
olej řepkový 2 polévkové lžíce • sůl • pepř černý mletý • oregano 1 čajová lžička • bazalka sušená 1 čajová lžička
Hranolky ochutíme a obalíme v oleji.

3.
Hranolky poklademe na plech vyložený papírem na pečení s malými rozestupy.

4.
Pečeme 22 min. při teplotě 220 °C.


Dobrou chuť!























