RECEPTY

Sladké brambory s parmazánem

Sladké brambory s parmazánem

Recept na zapečené batáty s bylinkami, olejem a strouhaným sýrem. Výborná příloha, jejíž příprava neunaví a rozvoní celou kuchyň.

recept,fotorecept,sýr Parmezán,brambory sladké ,Bramborové přílohy,Bezlepkové

Bramborové přílohy

Ukuchtil

Počet porcí

3

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

bazalka sušená1čajová lžička
brambory sladké 2kusy
olej řepkový2polévkové lžíce
oregano1čajová lžička
pepř černý mletý-
sýr Parmezán50gramů
sůl-

 

Recept

1. 

brambory sladké  2 kusy

Batáty oloupeme a nakrájíme na hrubší hranolky.

2. 

olej řepkový 2 polévkové lžíce  sůl  pepř černý mletý  oregano 1 čajová lžička  bazalka sušená 1 čajová lžička

Hranolky ochutíme a obalíme v oleji.

3. 

Hranolky poklademe na plech vyložený papírem na pečení s malými rozestupy.

4. 

Pečeme 22 min. při teplotě 220 °C.

5. 

sýr Parmezán 50 gramů

Horké hranolky hned po upečení posypeme nastrouhaným sýrem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie