Národní kuchyně
Více
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Sladké brambory s parmazánem
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Provensálská rajčatová polévka s olivami
KUŘECÍ MASO
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
CHLÉB
Česnekový chléb
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit