Národní kuchyně▼
Více▼
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Sladké brambory s parmazánem
Michal 30 min. nízká
Zobrazit recept
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Provensálská rajčatová polévka s olivami
Dada 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
Jurgason 30 min. nízká
CHLÉB
Česnekový chléb
Dada — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové koleno s paprikovými bramborami
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
Chalupářské langoše
ZÁKUSKY
Mrkvový zákusek s tvarohem
ZELENINOVÉ SALÁTY
Sójový salát se zeleninou
Šunkové fleky s cuketou
Chalupářské bramboráky
Vepřový wok s tofu
Bramborová kaše s hráškem
Zeleninová polévka s kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit