Národní kuchyně
Více
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Sladké brambory s parmazánem
Michal 30 min. nízká
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Provensálská rajčatová polévka s olivami
Dada 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
Jurgason 30 min. nízká
CHLÉB
Česnekový chléb
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Citronové řezy
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit