Camembert s medvědím česnekem
Výborný grilovaný sýr, prostě upečený v troubě. Podáváme s pečenými bramborami.
recept,fotorecept,česnek medvědí,sýr Camembert,Bezmasá jídla,,Bezlepkové
Bezmasá jídla
Ingredience
Ingredience
Pečené brambory recept | - | ||
olej olivový | 3 | polévkové lžíce | |
paprika červená mletá | 1 | čajová lžička | |
pepř černý mletý | ½ | čajové lžičky | |
sýr Camembert | 6 | ||
česnek medvědí | 20 | gramů |
Recept
1.
česnek medvědí 20 gramů • olej olivový 3 polévkové lžíce • paprika červená mletá 1 čajová lžička • pepř černý mletý ½ čajové lžičky
Medvědí česnek omyjeme, a vložíme do kuchyňského sekáčku. V oleji rozmícháme papriku a koření a přilijeme k česneku. Nasekáme a vytvoříme marinádu.
3.
Položíme na alobal, zabalíme a dáme na plech.
4.
Pečeme 15 min. při teplotě 200 °C.
Dobrou chuť!