Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní jablečné čatní s kokosem
SIRUPY A ČAJE
Višňovo-pomerančový punč
Vánoční punč
MUFFINY
Muffiny z červené řepy
Medové muffiny se švestkami
KOLÁČE
Mrkvový koláč
ZÁKUSKY
Pomerančové řezy
Pomerančový zákusek s ořechy v karamelu
Kokosové oplatkové řezy
KACHNÍ MASO
Pečená kachna na pomerančích
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Červené zelí s pomerančem
SLADKÁ JÍDLA
Sladká polenta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Pěnový jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit