Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
Dada 1 h. 10 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené brambory s brynzou
Dada 60 min. nízká
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
Zuzka — nízká
HOVĚZÍ MASO
Smažené řízky z uzeného hovězího jazyka
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Špenátové palačinky se sýrovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Pečené krůtí řízky
Dada 60 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Brokolicové knedlíčky s uzeninou v parním hrnci
Uzený hovězí jazyk v sýrovo-česnekovém těstíčku
Smažená cuketa se salámem a sýrem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
RYBY
Treska ve sněhovém těstíčku
Dada — střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa se sýrem s bílou plísní
Zuzka 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové sufflé
Zuzka — střední
Pečená vepřová kýta
Žabky
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit