Pečené krůtí řízky

Perfektní domácí řízky podle tradičního receptu.
recept,fotorecept,krůtí prsa,Krůtí maso,Bezlaktózové
Krůtí maso
Ingredience
Ingredience
| krůtí prsa | 800 696 | gramů kcal | |
| mouka hladká | 2 105 | polévkové lžíce kcal | |
| olej řepkový | 0 ?? | kcal | |
| strouhanka | 2 112 | polévkové lžíce kcal | |
| sůl | 1 0 | čajová lžička kcal | |
| vejce slepičí | 3 264 | kusy kcal | |
| voda | 200 0 | mililitrů kcal |
Recept

2.
Jednotlivé řízky zlehka naklepeme.

3.
mouka hladká 2 polévkové lžíce • strouhanka 2 polévkové lžíce • sůl 1 čajová lžička
Mouku smícháme se strouhankou a solí. Ve směsi obalíme řízky.



6.
voda 200 mililitrů
Poklademe do zapékací mísy, podlijeme vodou a zakryté pečeme v rozehřáté troubě 30 minut při 170 °C.

Dobrou chuť!























