Národní kuchyně
Více
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Jurgason 1 h. 40 min. střední
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Jurgason 1 h. 10 min. vysoká
SLADKÁ JÍDLA
Pařené buchty
Jurgason 60 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí rolky s pórkovou omáčkou
DEZERTY V SKLENICI
Tvarohový krém
Jurgason 20 min. nízká
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Jurgason 45 min. nízká
Kuřecí maso v cibulové omáčce
Jurgason 45 min. střední
Škvarkové pagáčky
Jurgason — střední
Kuřecí prsa v sýrové peřince
Jurgason 40 min. střední
KOLÁČE
Perník
Dušené zelí s vepřovými párky.
KNEDLÍKY
Bramborové knedlíky
Jemný kynutý knedlík
Kuřecí roláda s houskovou nádivkou
Velikonoční kohoutek
Vdolky s borůvkovou omáčkou
Jurgason 40 min. nízká
Cuketa s kuřecím masem
Jurgason — nízká
Mexické soté
Jablečná harmonika
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát
Jurgason 35 min. nízká
MASOVÉ SALÁTY
Lahodný kuřecí salát
Vejce s lososem
Jurgason 25 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit