Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Dada 1 h. 30 min. střední
Hlívový paprikáš
Dada 45 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Dušené paprikové brambory
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na bílé ředkvi
Dada 40 min. střední
Dušená hlíva s kuřecím masem
Dada 60 min. střední
Kuřecí roláda v listovém těstě
VEPŘOVÉ MASO
Kološvárské zelí
Mäsovo-bramborové knedlíčky v parním hrnci
Dada — nízká
Plněné kuřecí rolky v parním hrnci
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
Pečená vepřová krkovička
Dada 1 h. 30 min. nízká
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Vepřové koleno pečené
Pikantní kuřecí stehna na grilu
Zapékané plněné žampiony
Dada 60 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Čočková polévka s opečenými párky
Grilovaný šašlik
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit