Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s bramborami na kečupu
Dada 2 h. nízká
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Pečené kuře s kaší
Michal 1 h. 30 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Cuketovo-bramborové pyré
Dada 30 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
SUCHÉ PEČIVO
Ořechové štangle
Norika 1 h. 30 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rajčatový salát
Dada 15 min. nízká
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Celerové pyré
Michal 40 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
VEPŘOVÉ MASO
Brambory zapečené s uzeným masem a kysaným zelím
Zuzka 60 min. nízká
Kuřecí prsa na ananasu s rozinkami a rýží
Dada 60 min. nízká
Zapečený sladký brambor s dýní hokaido
Michal 35 min. nízká
Kachní polévka
Michal 2 h. střední
Dýně zapečená s brynzou
Zuzka 40 min. nízká
Zapečené brambory se sýrem a šunkou
Zuzka — nízká
Kuřecí stehna na kysaném zelí
Dada 1 h. 10 min. nízká
Musaka
Dada 2 h. střední
Pečená kuřecí stehna s mrkví a rozinkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízká
Americké brambory
Dada — nízká
MASOVÉ SALÁTY
Lahodný kuřecí salát
Jurgason 40 min. nízká
RYBY
Steak z lososa
Michal 15 min. nízká
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Zuzka 45 min. nízká
Pečená marinovaná žebírka
SLANÉ CHUŤOVKY
Vejce s lososem
Jurgason 25 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit