Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
ZÁKUSKY
Kávový zákusek
RÝŽE
Smetanová rýže
Karbanátky s rohlíkem
Kuřecí steaky s nivovou omáčkou
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
MASOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá kuřecí polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněná vajíčka
Cheesecake s borůvkovou šlehačkou
ŠTRÚDLY
Překládaný štrúdl
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohové fánky
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Prošívaná deka
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Nanukové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Hruškový koláč s pudinkem
Tvarohovo-kakaový koláč
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit