Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
ZÁKUSKY
Kávový zákusek
RÝŽE
Smetanová rýže
Karbanátky s rohlíkem
Kuřecí steaky s nivovou omáčkou
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
MASOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá kuřecí polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněná vajíčka
Cheesecake s borůvkovou šlehačkou
ŠTRÚDLY
Překládaný štrúdl
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohové fánky
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit