Národní kuchyně
Více
DEZERTY V SKLENICI
Domácí čokoládový pudink
KOLÁČE
Jablkový koláč se zmrzlinou
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
ZÁKUSKY
Tvarohový koláč s mangem
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Cheesecake z ricotty
KRŮTÍ MASO
Krůtí paprikáš
SLANÉ CHUŤOVKY
Ořechově škvarkové pagáčky
RIZOTO
Mrkvové rizoto
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit