RECEPTY
Chutný zeleninovo-sýrový oběd.
Ověřený recept na kousky patizonu obalené v trojobalu a smažené na oleji. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory. Patizon je velmi chutný s tatarskou omáčkou.
Jemné bramboráky, výjimečné svojí barevností a úžasnou chutí.
Jednoduchý recept na přípravu čínského zelí Pak choi a aromatickými houbami shiitake na česneku a zázvoru s trochou ústřičné omáčky.
Recept na rychlý oběd z květáku nejen pro vegetariány.
Podáváme s dušenou zeleninou nebo vařenými bramborami.
Tradiční pokrm ze slovenské kuchyně. Namísto sádla lze pokrm upéct i na oleji a stane se z něj vegetariánská pochoutka.
Skvělé placky, které můžeme konzumovat samostatně se smetanou či tatarskou omáčkou. Jsou dobrou volbou i jako příloha k jídlům z masa.
Chutná cuketa s vajíčkem je vhodná na lehkou letní večeři.
Rychlá lehká večeře. Můžeme podávat jako samostatný pokrm nebo s bramborovou přílohou.
Klasický recept na přípravu květáku na způsob "mozečku". Pokrm bez přidání soli je vhodný i pro malé děti.
K snadnému a zdravému obědu či večeři přejeme dobrou chuť. Bez přidání koření a soli pokrm vhodný i pro děti.
Takto si připravíte chutné cuketové placičky s přidáním strouhaného sýra.
Chutný bezmasý recept na pórkový nákyp se žampiony.
Jednoduchá oblíbená klasika na oběd. Pro příjem nezdravého množství energie konzumujeme s hranolky. :) Pro příjem zdravějšího množství energie doporučujeme jako přílohu vařené brambory. Samozřejmostí je podávání tatarské ...
Recept na přípravu sabdží (sabji), indické směsi dušené zeleniny, brambor a koření, na cibulovo-rajčatovém základě. Můžeme podávat s rýží, jako hlavní jídlo dne.
Jednoduchý a rychlý oběd.
Nadýchané langoše ze zdravější špaldové mouky. Jako oblohu neváhejte použít to co máte nejraději - nastrouhat oblíbený sýr, kečup, tatarskou omáčku, česnekový olej či smetanu.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit