Pórkový nákyp se žampiony a tofu

Chutný bezmasý recept na pórkový nákyp se žampiony.
recept,fotorecept,žampiony,pórek,vejce slepičí,tofu bílé,Bezmasá jídla,,Vegetariánské recepty
Bezmasá jídla
Ingredience
Ingredience
mléko | 300 144 | mililitrů kcal | |
mouka polohrubá | 150 534 | gramů kcal | |
olej olivový | 0 ?? | kcal | |
paprika červená | 200 58 | gramů kcal | |
pórek | 400 184 | gramů kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
tofu bílé | 180 152 | gramů kcal | |
vejce slepičí | 3 264 | kusy kcal | |
žampiony | 300 48 | gramů kcal |
Recept
1. Podusíme žampiony
žampiony 300 gramů • olej olivový
Žampiony podusíme na kapce oleje na pánvi zakryté cca 7 minut.


3. Příprava těsta
vejce slepičí 3 kusy • mléko 300 mililitrů • mouka polohrubá 150 gramů
V míse rozšleháme vejce s mlékem a moukou.

4. Přidáme ingredience
paprika červená 200 gramů • tofu bílé 180 gramů
Do těsta přidáme nadrobno nakrájenou červenou papriku, na kostičky nakrájené tofu, udušený pórek a žampiony.

5. Naplníme pekáč
Vše spolu promícháme, přidáme sůl a vylijeme do menšího pekáče. Pečeme na 180 °C 40 minut.

Dobrou chuť!