Pórkový nákyp se žampiony a tofu
Chutný bezmasý recept na pórkový nákyp se žampiony.
recept,fotorecept,žampiony,pórek,vejce slepičí,tofu bílé,Bezmasá jídla,,Vegetariánské recepty
Bezmasá jídla
Ingredience
Ingredience
mléko | 300 | mililitrů | |
mouka polohrubá | 150 | gramů | |
olej olivový | - | ||
paprika červená | 200 | gramů | |
pórek | 400 | gramů | |
sůl | - | ||
tofu bílé | 180 | gramů | |
vejce slepičí | 3 | kusy | |
žampiony | 300 | gramů |
Recept
1. Podusíme žampiony
žampiony 300 gramů • olej olivový
Žampiony podusíme na kapce oleje na pánvi zakryté cca 7 minut.
3. Příprava těsta
vejce slepičí 3 kusy • mléko 300 mililitrů • mouka polohrubá 150 gramů
V míse rozšleháme vejce s mlékem a moukou.
4. Přidáme ingredience
paprika červená 200 gramů • tofu bílé 180 gramů
Do těsta přidáme nadrobno nakrájenou červenou papriku, na kostičky nakrájené tofu, udušený pórek a žampiony.
5. Naplníme pekáč
Vše spolu promícháme, přidáme sůl a vylijeme do menšího pekáče. Pečeme na 180 °C 40 minut.
Dobrou chuť!