Tradiční recept na nejlepší štrúdl, tak jak se ho naše babička naučila od své babičky. Suroviny na těsto jsou na dva štrúdly z kila mouky. Můžete si udělat jeden makový a druhý např. tvarohovoý nebo jablečný.
Rychlý a chutný šťavnatý koláč. Postup je velmi jednoduchý: jedno těsto v jedné misce, druhé těsto v druhé misce zamíchat, těsta nalít na sebe, posypat nakrájeným ovocem, upéct, vychladit a sníst :)
Chutné masové kuličky v pikantní tomatové omáčce, která se k nim výborně hodí. Pro přípravu kuliček je možné použít mleté drůbeží, vepřové nebo hovězí maso nebo jejich směs. Jako přílohu doporučujeme oblíbené těstoviny.
Rychlá příprava oblíbené pizzy. V receptu jsou uvedeny ingredience, které při její přípravě není nutné dodržet. Můžete si pizzu vytvořit podle vlastní chuti. Samozřejmě, že listové těsto je při její přípravě důležitý ...