RECEPTY
I takto evropsky lze přistoupit k této typicky asijské potravině. Podáváme například s bramborovým pyré a tatarskou omáčkou.
Vynikající zapečený květák s extra bílkovinami v podobě tvarohu, na slano. Servírujeme s kyselými okurkami nebo kyselým zelím.
Rychlá chutná večeře.
Oblíbené bramboráky, tentokrát s mrkví. :)
Večeře během odlehčujícího dietního dne. :)
Palačinky plněné slanou náplní.
Jemné bramboráky, výjimečné svojí barevností a úžasnou chutí.
Jednoduchý recept na přípravu čínského zelí Pak choi a aromatickými houbami shiitake na česneku a zázvoru s trochou ústřičné omáčky.
Zapečená cuketa s vajíčkem a křupavé brambory z ActiFry fritézy. Rychlý, lehký, bezmasý pokrm.
Růžičková kapusta nepatří jen do polévky, ale dá se z ní udělat krásné a výživné jídlo, které chutná i odpůrcům této zdravé potraviny.
Podáváme s dušenou zeleninou nebo vařenými bramborami.
Dušená, pikantní, indická zeleninová směs z mrkve, brambor a cukety. Množství porcí závisí na množství podávaných příloh k této chutné zelenině. Při podávání pouze s rýží jsou to asi 4 uváděné porce.
Soté s hráškem a seitanem na cibulce, česneku a zázvoru.
Syté slané palačinky. Můžeme podávat jednoduše, jen s čerstvým sýrem.
Takto si připravíte chutné cuketové placičky s přidáním strouhaného sýra.
Jednoduchý recept na přípravu cuketového nákypu s parmezánem.
Chutný bezmasý recept na pórkový nákyp se žampiony.
Jednoduchá oblíbená klasika na oběd. Pro příjem nezdravého množství energie konzumujeme s hranolky. :) Pro příjem zdravějšího množství energie doporučujeme jako přílohu vařené brambory. Samozřejmostí je podávání tatarské ...
Hrachový prívarok inspirovaný indickou kuchyní.
Jednoduché smažené žampiony v trojobalu. Podáváme s bramborami a tatarskou omáčkou.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit