RECEPTY
Sytý bramborový oběd navařený na dva dny :-) Podáváme se zeleninovým salátem nebo s tatarskou omáčkou.
Hrachový prívarok je nejchutnější s vařeným uzeným masem, posypaný osmaženou cibulí a s čerstvým voňavým chlebem.
Jednoduché prokládané brambory z nepředvařených brambor. Podáváme s kyselou okurkou a tatarskou omáčkou.
Podle tohoto receptu si připravíte vynikající pikantní smetanový dip s medvědím česnekem. Je skvělý k bramborákům, masu nebo na namáčení chipsů či nachos.
Chutné střapaté žampionové kloboučky podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.
Skvělé zeleninové kuličky podáváme s oblíbenou přílohou. Doporučujeme pečené brambory, tatarskou omáčku, nebo rýži, bramborové pyré, luštěninový prívarok... máte toho hodně na výběr!
Výborný salát vhodný jako příloha k masům. Jako samostatný pokrm může být bez přidání tatarské omáčky zdravou večeří pro všechny dietáře.
Výborné masové kuličky vhodné k omáčkám.
Slaná chuťovka, která na každé oslavě zmizí jako první.
Měkoučké maso, jemně křupavý pórek a lahodná smetanová omáčka ... mňam :) Podáváme s houskovým knedlíkem.
Recept na hřejivý indický čočkový dhal s kokosovým mlékem (Coconut red lenthil dhal). Podáváme s rýží, dušenou zeleninou, raitou, zeleninovou koftou... nebo jen s chlebovou plackou. Udávaný počet porcí závisí na kombinaci s jinými ...
Podle tohoto receptu si připravíte jemný a lahodný prívarok s koprem a smetanou. Na vrch si můžete dát vajíčko nebo tofu.
Výborný smetanový prívarok z kysaného zelí s bramborami. Podáváme s masovými kuličkami nebo sekanou.
Návod na přípravu jednoduché francouzské chuťovky, jejíž základ tvoří hustá bílá omáčka, sníh z vaječných bílků a aromatický sýr, např. čedar.
Tzatziki (caciky) je oblíbená řecká omáčka nebo také salát. Často se podává jako předkrm, ale i jako příloha ke řeckým jídlům například k souvlaki či gyrosu.
Jednoduchý ale velmi chutný recept na květák zapečený s bešamelovou omáčkou a sýrem na povrchu.
Tradičně podáváme špenát s vařenými bramborami a volský okem.
Zdravý a chutný prívarok z půleného sušeného žlutého hrachu a medvědího česneku. Recept je inspirovaný oblíbeným indickým jídlem Dal palak, ve kterém je hrách kombinovaný se špenátem. Podáváme s rýží basmati, pro ...
Chutný oběd z mletého vepřového masa, šunky a sýra. Podáváme s vařenými bramborami a oblíbenou omáčkou.
Vynikající klasika. Podáváme s tatarskou omáčkou a s vařenými bramborami, které na talíři polijeme rozpuštěným máslem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit