RECEPTY
Oblíbený pokrm z české studené kuchyně. Podáváme s chlebem a sklenicí dobře vychlazeného piva.
Máslové kuře (Murgh Makhani) je jemně pikantní severoindické jídlo oblíbené po celém světě. Chutné maso ve skvělé omáčce podáváme s rýží nebo s indickými chlebovými plackami.
Oblíbený segedínský guláš, tentokrát s hovězím masem a množstvím smetany. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem. Komu jak chutná:) ... rozhodně si pochutnáte všichni! Doporučujeme při přípravě použít kvašené zelí s vínem, ...
Jednoduchý, voňavý koláček.
Vynikající a velmi chutná pomazánka na chleba či bagetku.
Skvělé zelné kofty inspirované indickou kuchyní. Podáváme se zeleninovým prívarkem, rýží nebo chlebem.
Oblíbená pochoutka. Podáváme s feferonkami, hořčicí nebo křenem. Koleno je vhodné konzumovat s chlebem a zapíjet dobrým chlazeným pivem.
Podáváme s knedlíkem. Vařený jazyk má výbornou chuť, dá se jíst i bez omáčky, s chlebem, hořčicí nebo křenem.
Sekaná plněná vajíčkem a hráškem. Jako nádivku do sekané je vhodné použít i jinou zeleninu, případně uzeniny. Podáváme teplou s bramborovým pyré nebo čočkou. Studenou s chlebem a kyselou okurkou.
Rychlá zdravá večeře. Porce ozdobíme plátkem citronu. Můžeme podávat s nasucho opečeným kouskem chleba.
Vynikající chuťovka pro všechny labužníky. Podáváme s kousky opečené bagety, nebo chleba.
Recept na křehké křupavé suchary z domácího bílkového chlebíčku s oříšky.
Oblíbená klasická brynzová pomazánka. Vhodná na každou oslavu jako pomazánka na jednohubky, ale také vynikající jako snídaňová pochoutka s chlebem.
Domácí pečená paštika z kuřecích jater. Paštiku podáváme nastudeno. Nejchutnější je s čerstvým pečivem nebo chlebem.
Podáváme jako přílohu k hustým masovým i luštěninovým polévkám.
Vynikající zimní kolagenová pochoutka, jejíž dlouhá příprava stojí za to. Podáváme s chlebem, cibulí a octem.
Skvěle chutnající kulaté karbanátky plněné celým vajíčkem uvařeným natvrdo. Prý nechybí na žádném pikniku na britských ostrovech. Zaručeně si je oblíbíte i vy, dobré jsou s chlebem, brambory i s omáčkou. Doporučuje se smažit ...
Jemný a sladký chlebíček z třeného těsta s citronovou příchutí, přelitý citronovou polevou.
Chutný prívarok, který lze konzumovat bez přílohy. Komu by to nestačilo, může si přidat volské oko, sekanou či přikousovat chleba. :)

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit