RECEPTY
Krásné barevné klasické lečo z čerstvé papriky a rajčat, zahuštěné vajíčky, je tím nejúžasnějším jídlem během letních veder. Podáváme s chlebem nebo s vařenými bramborami.
Chutný velikonoční koláč
Jemný a zdravý veganký koláček bez cukru. Vhodný i ke snídani.
Tradiční guláš doplněný o žampiony podáváme s chlebem.
Aloo Gobi masala je oblíbené, nejen indické, vegetariánské jídlo. Je to poměrně pikantní směs brambor a květáku. Její podávání s rýží či chlebovou plackou pikantní chuť částečně ztlumí. Recept má mnoho variací, základem ...
Oblíbená omáčka z bílých fazolí. Podáváme s dokřupava opečenými párky a chlebem.
Stará dobrá cholesterolová klasika :) Podáváme s čerstvým bílým měkoučkým chlebem :)
8litrový hrnec té nejskvělejší zelňačky, 18 porcí pro celou velkou rodinu nebo přátele. Podáváme s čerstvým chlebem a podle chuti i s kopečkem zakysané smetany na porci.
Zdravá lehká večeře z listového salátu, rajčat a chutného slaného balkánského sýra ochucená zdravými oleji. Můžeme podávat s kouskem celozrnného chleba.
Báječné a mimořádně chutné pečené koleno. Podáváme s chlebem, kyselou okurkou, feferonkami, hořčicí nebo křenem.
Recept na hřejivý indický čočkový dhal s kokosovým mlékem (Coconut red lenthil dhal). Podáváme s rýží, dušenou zeleninou, raitou, zeleninovou koftou... nebo jen s chlebovou plackou. Udávaný počet porcí závisí na kombinaci s jinými ...
Jednoduchá bezmasá večeře z oblíbené cukety. Podáváme s bramborovou kaší, nebo jen s chlebem.
Oblíbená sekaná je zvlášť chutná v kombinaci s omáčkami. Dobrá je také ke chlebu s kyselou okurkou nebo s vařenými bramborami.
Oblíbená klasika: kapustový prívarok s dušeným vepřovým masem. Podáváme podle chuti s čerstvým voňavým chlebem
Chutný hustý guláš. Podáváme s chlebem.
Poměrně sytá, chutná pomazánka, ze které nepřiberete. Nejlepší je na suchém topinkovém chlebu.
Kapustnica - polévku z kysaného zelí podáváme s chlebem a podle chuti si můžeme na ni v talíři přidat zakysanou smetanu. Chutná jak v zimě tak v horkém létě, proto si ji vařme častěji a ne jen na Vánoce.
Sladký skořicový chlebíček skládaný z plátků kynutého těsta.
Chutný kapustový prívarok s kuřecími kousky v jemné omáčce. Podáváme s volským okem a čerstvým chlebem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit