Rychlá příprava oblíbené pizzy. V receptu jsou uvedeny ingredience, které při její přípravě není nutné dodržet. Můžete si pizzu vytvořit podle vlastní chuti. Samozřejmě, že listové těsto je při její přípravě důležitý ...
Šťavnatý zákusek z chlazeného rolovaného listového těsta, sladkého čokoládového pudinku, banánů a křupavých mandlí. Pro ještě rychlejší přípravu můžete použít pudink jako hotový výrobek, do kterého vmícháte mandle.
Recept na jeden z nejkrémovějších zákusků, který se skládá z vrstev listového těsta a lahodného vanilkového krému. Název je překlad z francouzského Mille-feuille (mil-foij), což znamená tisíc listů.
Rychlý koláč z listového těsta, tvarohu a hroznového vína. Uvedený koláč je nejchutnější s kyselejším druhem hroznů, případně jiným druhem drobného ovoce.
Barevná hovězí roláda zapečená v listovém těstě. Můžeme ji podávat jako teplý oběd s bramborovou přílohou. Stejně skvělá je i na studeno, a proto je velmi vhodná jako velikonoční pohoštění.