RECEPTY
Recept na přípravu vepřových řízků v parním hrnci se salátovou přílohou
Pro pečení je nejvhodnější dobře prorostlý bůček. Podáváme s knedlíkem navlhčeným výpekem a dušeným bílým zelím.
Jednoduché prokládané brambory z nepředvařených brambor. Podáváme s kyselou okurkou a tatarskou omáčkou.
Lehký a dietní oběd.
Křupavé žemle, plněné osmaženou cibulkou a grilovanými kousky krůtího masa.
Zlatavé pečené kuře s vynikající chutí, jednoduše připravené.
Křupavé slané kuře s křupavými hranolky pečenými na plechu. Pro rychlejší přípravu jsme použili mražené předsmažené bramborové hranolky.
Tento výborný a hustý guláš všem zaručeně zachutná.
Šťavnaté kuřecí masíčko plněné sýrem v lahodné omáčce.
Tradiční slovenské hlavní jídlo vhodné na pohoštění rodiny o svátcích.
Při skromnosti tři porce :-) skutečné kuřecí lahůdky.
Tradičně chutná pečená kuřecí stehna s bramborovou kaší.
Mimořádná pochoutka pro klasiky :) plná kolagenu.
Recept na přípravu kuřecího masa s bohatou nádivkou z dýně a kešu oříšků.
Slané a pálivé kuřecí kousky.
Perfektní domácí řízky podle tradičního receptu.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit