Národní kuchyně
Více
KOLÁČE
Jablkový koláč se zmrzlinou
Jemný dýňový koláč se skyrem
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Kapusta na smetaně
SUCHÉ PEČIVO
Tradiční ořechové perníčky
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní jablečné čatní s kokosem
ZÁKUSKY
Dýňový cheesecake
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák
Kardamomové indické sušenky
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mléčná brokolicová polévka s pórkem
Brokolicová polévka s bramborami
Dýňový koláč
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit