Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Dada — střední
Zobrazit recept
MASOVÉ SALÁTY
Šunkový salát
Vlašský salát
Michal 40 min. střední
Pochoutkový salát
Michal 15 min. nízká
RYBY
Treska ve sněhovém těstíčku
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Lahůdkový kukuřičný salát
Jurgason 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlí utopenci
Dada — nízká
Vejce s lososem
Jurgason 25 min. nízká
Pečená marinovaná žebírka
Michal 1 h. 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa se sýrem s bílou plísní
Zuzka 60 min. nízká
Caesar salát
MÍCHANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
Michal 5 min. nízká
TĚSTOVINY
Špagety s plody moře
Zuzka 20 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ROLÁDY
Štafetky
Plněné zelné listy
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hruškový koláč s pudinkem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Žirafí roláda
Lité jablečné buchty
Jednoduchá kuřecí polévka
Telecí vývar se zeleninou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit