Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Dada — střední
Zobrazit recept
MASOVÉ SALÁTY
Šunkový salát
Vlašský salát
Michal 40 min. střední
Pochoutkový salát
Michal 15 min. nízká
RYBY
Treska ve sněhovém těstíčku
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Lahůdkový kukuřičný salát
Jurgason 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlí utopenci
Dada — nízká
Vejce s lososem
Jurgason 25 min. nízká
Pečená marinovaná žebírka
Michal 1 h. 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa se sýrem s bílou plísní
Zuzka 60 min. nízká
Caesar salát
MÍCHANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
Michal 5 min. nízká
TĚSTOVINY
Špagety s plody moře
Zuzka 20 min. nízká
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
ZÁKUSKY
Obliž prst
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
MASO
Domácí tlačenka
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Máslové brambory
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Sýrovo-šunkové makarony
OMÁČKY A PRÍVARKY
Červená čočka se špenátem
Tofu v čočkové omáčce
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit