Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Dada — střední
MASOVÉ SALÁTY
Šunkový salát
Vlašský salát
Michal 40 min. střední
Pochoutkový salát
Michal 15 min. nízká
RYBY
Treska ve sněhovém těstíčku
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Lahůdkový kukuřičný salát
Jurgason 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlí utopenci
Dada — nízká
Vejce s lososem
Jurgason 25 min. nízká
Pečená marinovaná žebírka
Michal 1 h. 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa se sýrem s bílou plísní
Zuzka 60 min. nízká
Caesar salát
MÍCHANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
Michal 5 min. nízká
TĚSTOVINY
Špagety s plody moře
Zuzka 20 min. nízká
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit