Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Dada — střední
Zobrazit recept
MASOVÉ SALÁTY
Šunkový salát
Vlašský salát
Michal 40 min. střední
Pochoutkový salát
Michal 15 min. nízká
RYBY
Treska ve sněhovém těstíčku
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Lahůdkový kukuřičný salát
Jurgason 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlí utopenci
Dada — nízká
Vejce s lososem
Jurgason 25 min. nízká
Pečená marinovaná žebírka
Michal 1 h. 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa se sýrem s bílou plísní
Zuzka 60 min. nízká
Caesar salát
MÍCHANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
Michal 5 min. nízká
TĚSTOVINY
Špagety s plody moře
Zuzka 20 min. nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
Šunková roláda
Restované houby Shimeji Bunapi
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit