Nepečený tvarohovo-broskvový dezert

Velmi chutný, jednoduchý pamlsek z oblíbených pšeničných kakaových sušenek.
recept,fotorecept,tvaroh jemný měkký,broskve kompotované,sušenky kakaové,Zákusky,Nepečené
Zákusky
Ingredience
Ingredience
broskve kompotované | 820 517 | gramů kcal | |
cukr třtinový | 50 198 | gramů kcal | |
mléko | 300 144 | mililitrů kcal | |
máslo | 80 588 | gramů kcal | |
pudink vanilkový | 37 132 | gramů kcal | |
rum | 20 48 | mililitrů kcal | |
smetana ke šlehání (30-33% tuku) | 200 622 | gramů kcal | |
sušenky kakaové | 360 1692 | gramů kcal | |
tvaroh jemný měkký | 250 298 | gramů kcal |
Recept
1.
mléko 300 mililitrů • cukr třtinový 50 gramů • pudink vanilkový 37 gramů
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink.




5.
... vmícháme ji do krému.

6.
Část krému odebereme a odložíme na závěrečné zdobení.

7.
broskve kompotované 820 gramů • rum 20 mililitrů
Z broskvového kompotu slijeme nálev. Asi polovinu z něj (150 ml) smícháme s rumem.

8.
Broskve nakrájíme na plátky.

9.
sušenky kakaové 360 gramů
Jednu třetinu připravených pšeničných kakaových sušenek zlehka namočíme do kompotové šťávy s rumem a poklademe na plech do tvaru obdélníku.

10.
Na každou sušenku položíme dva plátky broskví.

11.
Navrstvíme polovinu krému.

12.
Opět klademe namočené sušenky, na ně broskve a druhou polovinu krému.

13.
Položíme poslední třetinu namočených sušenek. Ozdobíme je krémem ...

14.
... a plátky broskví. Necháme několik hodin, nejlépe přes noc, tuhnout v chladu. Pak nakrájíme podle tvaru sušenek a můžeme podávat.

Dobrou chuť!