svetvemne.cz

Nepečený krémeš

     

Jednoduchý recept na krémeš ze sušenek, pudinku a šlehačky.

Ukuchtil

Počet porcí

36

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

 

 
 

1. 

sušienky světlé 260 g

Na plech si uložíme vrstvu sušenek.

2. 

pudink vanilkový 200 g  mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% 250 ml

V misce rozmícháme pudinkový prášek s mlékem.

3. 

mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% 1 l  cukr krystalový 150 g

Do hrnce dáme vařit mléko. Když začne být horké, přidáme cukr a připravenou směs prášku a mléka. Za neustálého míchání připravíme hustý pudink.

4. 

Pudink vylijeme na spodní vrstvu sušenek a rovnoměrně rozetřeme po celé ploše.

5. 

smetana ke šlehání (30-33% tuku) 750 ml  ztužovač šlehačky  30 g  cukr práškový 3 PL

Ze smetany, ztužovače a cukru vyšleháme pevnou šlehačku.

6. 

Šlehačku rozetřeme na vrstvu dobře vychladlého pudinku.

7. 

sušienky světlé 130 g  sušenky kakaové 130 g

Na povrch položíme znovu vrstvu sušenek. Zajímavým zpestřením je použití kakaových sušenek.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit