Národní kuchyně
Více
KOLÁČE
Koláč z kyselého mléka s broskvemi
DORTY
Veselý velikonoční dort Zajíček
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
ZÁKUSKY
Krémové broskvové řezy
Smetanovo-piškotový dort
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
Tvarohový koláč s broskvemi
Ledové broskvové řezy
PALAČINKY
Zapékané palačinkové nudle s ořechy
SLADKÁ JÍDLA
Plněný kynutý šnek
SLADKÉ SNÍDANĚ
Vafle s ovocem a karamelovým likérem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie