Národní kuchyně
Více
KOLÁČE
Koláč z kyselého mléka s broskvemi
DORTY
Veselý velikonoční dort Zajíček
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
ZÁKUSKY
Krémové broskvové řezy
Smetanovo-piškotový dort
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
Tvarohový koláč s broskvemi
Ledové broskvové řezy
PALAČINKY
Zapékané palačinkové nudle s ořechy
SLADKÁ JÍDLA
Plněný kynutý šnek
SLADKÉ SNÍDANĚ
Vafle s ovocem a karamelovým likérem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit