Národní kuchyně▼
Více▼
KOLÁČE
Koláč z kyselého mléka s broskvemi
Dada — nízká
Zobrazit recept
DORTY
Veselý velikonoční dort Zajíček
Dada 1 h. 30 min. vysoká
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
Dada 45 min. střední
ZÁKUSKY
Krémové broskvové řezy
Smetanovo-piškotový dort
Dada — střední
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
Dada 45 min. vysoká
Tvarohový koláč s broskvemi
Ledové broskvové řezy
PALAČINKY
Zapékané palačinkové nudle s ořechy
Dada 60 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Plněný kynutý šnek
SLADKÉ SNÍDANĚ
Vafle s ovocem a karamelovým likérem
Michal 5 min. nízká
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Kvašáky - kvašené okurky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Sójový salát se zeleninou
Krůtí špízy v alobalu
TĚSTOVINY
Špagety s nivovou omáčkou
Šunkové fleky s cibulkou
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
Čokoládově kokosová bábovka s ořechy
Nekynuté jogurtové koblihy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit