Národní kuchyně▼
Více▼
KOLÁČE
Koláč z kyselého mléka s broskvemi
Dada — nízká
Zobrazit recept
DORTY
Veselý velikonoční dort Zajíček
Dada 1 h. 30 min. vysoká
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
Dada 45 min. střední
ZÁKUSKY
Krémové broskvové řezy
Smetanovo-piškotový dort
Dada — střední
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
Dada 45 min. vysoká
Tvarohový koláč s broskvemi
Ledové broskvové řezy
PALAČINKY
Zapékané palačinkové nudle s ořechy
Dada 60 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Plněný kynutý šnek
SLADKÉ SNÍDANĚ
Vafle s ovocem a karamelovým likérem
Michal 5 min. nízká
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit