RECEPTY

Stracciatella tvarohovo-rýžové řezy

Stracciatella tvarohovo-rýžové řezy

Nepečený krémový dezert.

recept,fotorecept,mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5%,mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5%,rýže kulatozrnná,tvaroh jemný 20% tuku,čokoláda,Zákusky,Nepečené

Zákusky

Ukuchtil

Počet porcí

10

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

vysoká

 

Ingredience

Ingredience

cukr krystalový125gramů
cukr moučkový75gramů
cukrářské zdobení - čokoládové100gramů
cukrářské zdobení - čokoládové-
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5%800mililitrů
máslo125gramů
pudink vanilkový40gramů
rýže kulatozrnná260gramů
tvaroh jemný 20% tuku500gramů
voda500mililitrů
čokoláda100gramů

 

Recept

1. 

mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% 500 mililitrů  voda 500 mililitrů  cukr krystalový 100 gramů  rýže kulatozrnná 260 gramů

Mléko smícháme s vodou, cukrem a přidáme propláchnutou rýži. Uvaříme hustou kaši.

Mléko smícháme s vodou, cukrem a přidáme...

2. 

mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% 300 mililitrů  cukr krystalový 25 gramů  pudink vanilkový 40 gramů

Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink. Necháme ve vodní lázni, ve studené vodě vychladnout na pokojovou teplotu.

Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme...

3. 

máslo 125 gramů  cukr moučkový 75 gramů

Máslo utřeme s cukrem.

Máslo utřeme s cukrem....

4. 

tvaroh jemný 20% tuku 500 gramů

Přimícháme tvaroh ...

Přimícháme tvaroh ......

5. 

... a vychlazený pudink.

... a vychlazený pudink....

6. 

cukrářské zdobení - čokoládové 100 gramů

Do dobře utřeného krému přisypeme čokoládové cukrářské zdobení.

Do dobře utřeného krému přisypeme...

7. 

Formu (35 x 15 cm) vyložíme alobalem a na dno rozetřeme tvarohový krém.

Formu (35 x 15 cm) vyložíme alobalem a na dno...

8. 

čokoláda 100 gramů

Do chladnoucí rýže zamícháme čokoládu.

Do chladnoucí rýže zamícháme čokoládu....

9. 

Čokoládovou rýži necháme vychladnout ve vodní lázni ve studené vodě. Vodu více krát vyměníme, aby nám rýže rychleji chladla.

Čokoládovou rýži necháme vychladnout ve...

10. 

Rýži navrstvíme na tvarohovou náplň. Přikryjeme alobalem a necháme 24 hodin tuhnout v chladu.

Rýži navrstvíme na tvarohovou náplň....

11. 

Před podáváním dezert vyklopíme a odstraníme alobal.

Před podáváním dezert vyklopíme a odstraníme...

12. 

cukrářské zdobení - čokoládové

Posypeme čokoládovým cukrářským zdobením.

Posypeme čokoládovým cukrářským zdobením....

13. 

Pokrájíme na dortové - trojúhelníkové řezy. Počet porcí si volíme velikostí trojúhelníků.

Pokrájíme na dortové - trojúhelníkové řezy....

14. 

Jednotlivé porce podebereme širokou lopatkou a servírujeme .

Jednotlivé porce podebereme širokou lopatkou a...

Dobrou chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit