RECEPTY

Kuřecí uzená stehna s hrachový pyré v parním hrnci

Kuřecí uzená stehna s hrachový pyré v parním hrnci

Chutné uzené kuřecí maso ve zdravém hrášku.

recept,fotorecept,kuřecí stehna uzená,hrášek,Kuřecí maso,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové

Kuřecí maso

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

hrášek600gramů
kuřecí stehna uzená2kusy
mléko1decilitr
sůl1čajová lžička
česnek1stroužek

 

Recept

1. Kuřecí stehna v parní nádobě

kuřecí stehna uzená 2 kusy

Stehna opláchneme a vložíme do spodní nádoby parního hrnce.

2. Hrášek v parní nádobě

hrášek 600 gramů

Hrášek nasypeme do druhé nádoby parního hrnce. Nastavíme čas paření na 30 minut.

3. Příprava pyré

sůl 1 čajová lžička  česnek 1 stroužek  mléko 1 decilitr

Hrášek po uplynutí doby paření přesypeme do hlubší nádoby, dolijeme vývar, který vznikl v odkapávací nádobě. Ponorným mixérem dobře rozmixujeme, přidáme sůl, prolisovaný česnek a trochu teplého mléka.

4. 

Servírujeme. Uzená kuřecí stehna podáváme na hrachovým pyré s čerstvým chlebem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie