Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s uzeným masem
Norika 1 h. 30 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Letní bramborový salát
Dada — nízká
RIZOTO
Zeleninové rizoto
Michal 40 min. nízká
RYBY
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Zuzka 25 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Drůbeží špíz s mrkví a hruškami v parním hrnci
Dada — střední
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
TĚSTOVINY
Špenátové tagliatelle se salámem a houbami
Zuzka 30 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát Oakland
Michal 35 min. nízká
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Michal 2 h. střední
Kuře na způsob svíčkové
Dýňová polévka se smetanou
MASOVÉ POLÉVKY
Rybí polévka
Norika 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit