Národní kuchyně
Více
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Dada 1 h. 30 min. nízká
TĚSTOVINY
Těstoviny se žampiony a tyrolskou šunkou
Zuzka 30 min. nízká
RYBY
Mořský čert s hráškovým pyré
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Čokoládová rýže v parním hrnci
Dada 50 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Mäsovo-bramborové knedlíčky v parním hrnci
Dada — nízká
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí uzená stehna s hrachový pyré v parním hrnci
Karlovarský knedlík
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
Drůbeží špíz s mrkví a hruškami v parním hrnci
Dada — střední
Mořský čert se zeleným pestem
Vepřové řízky na bílém víně
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
Dada 15 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová směs s brandy
Zuzka 25 min. nízká
Vepřové řízky se švestkovými povidly
HOUBOVÉ POLÉVKY
Hlívová polévka
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit