Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí prsa s rajčaty a mozzarellou
Zuzka 20 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rajčatový salát
Dada 15 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
TĚSTOVINY
Studený těstovinový salát
Dada — nízká
Zeleninový salát se sýrem Feta
Dada 25 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové medailonky s cuketou
Zuzka 60 min. nízká
POMAZÁNKY
Lilková pomazánka
Cuketa s kuřecím masem
Jurgason — nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Fantozziho rajčatová polévka
Michal 40 min. nízká
Polévka z červené řepy
Zuzka 60 min. střední
Papriky plněné tuňákovými špagetami
Zuzka 30 min. střední
RYBY
Pečený pstruh
Zuzka 30 min. nízká
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Zuzka 45 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Lilkové balíčky na grilu
Dada — střední
Platýs na zelenině
Středomořské karbanátky
Zuzka — nízká
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Jahodový zákusek s mascarpone
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
Medovo-tvarohový koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
Kokosové řezy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit