Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na cuketě se smetanou
Dada — nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s uzeným masem
Norika 1 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Kroupová baba s uzeným a houbami
Dada 2 h. nízká
Vepřový řízek v bramborovém těstě
Dada 60 min. nízká
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Michal 2 h. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Cuketovo-bramborové placky
Sekaná z domácí pekárny
RYBY
Losos v bylinkovo-hořčičném obalu
Zuzka 25 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Omeleta s hráškem
Michal — nízká
Štefanská roláda
Elenka 2 h. střední
Grenadýrský pochod
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
SLADKÁ JÍDLA
Makové knedlíčky s medem a pistáciemi
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit