Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
VEPŘOVÉ MASO
Originální polský Bigos
Michal 1 h. 30 min. střední
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
Dada 2 h. 30 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Omáčka z rajčatového protlaku
Dada 15 min. nízká
TĚSTOVINY
Cannelloni s masovou nádivkou
Dada 2 h. střední
Smažené vepřové maso na sladkokyselo
Zuzka 40 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Rajčatová polévka
Dada 20 min. nízká
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Michal 2 h. střední
Plněná paprika
Dada — střední
Lasagne
Norika 60 min. střední
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit