Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s pórkem
Jurgason 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Mäsovo-bramborové knedlíčky v parním hrnci
Dada — nízká
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
Kalamáry na grilu
Michal 15 min. nízká
Treska na italský způsob
Zuzka 30 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Omeleta s hráškem, bazalkou a sýrem feta
Michal 20 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Míchaný salát se sýrovými kuličkami
Pečený pstruh
Drůbeží špíz s mrkví a hruškami v parním hrnci
Dada — střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Rychlá hrachová polévka
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Rajčatová polévka
Dada 20 min. nízká
TĚSTOVINY
Špagety s bazalkovým pestem
Zuzka 40 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Grilované zeleninové špízy s pestem
Zuzka 20 min. nízká
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
Plněná kuřecí prsa
Kuřecí prsa s brokolicí
Norika 50 min. nízká
POMAZÁNKY
Bylinkové máslo
Zuzka — nízká
Fantozziho rajčatová polévka
Michal 40 min. nízká
Cuketa v bazalkovém těstíčku
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
KOLÁČE
Prošívaná deka
Nanukové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohovo-kakaový koláč
Čokoládovo-ořechové řezy
Jablečné taštičky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit