RECEPTY
Tenké plátky vařené červené řepy s tuňákem ve vlastní šťávě z konzervy. Jednoduché, zdravé a chutné.
Jemná, máslovo-medová kachna na sváteční stůl. Podáváme s bramborovým salátem.
Změňte způsob úpravy a zkuste si připravit smažené rybí filé jednodušeji a zdravěji. Jeho úprava pečením v troubě je stejně chutná. Podáváme klasicky s bramborovým salátem.
Podáváme s vařenými bramborami a okurkovým salátem. Vhodná příloha je i rýže.
Chutné malé jednohubky jsou vhodným tradičním pohoštěním na každou oslavu.
Podáváme jako přílohu k pečenému kuřeti nebo jako samostatný pokrm s čerstvým zeleninovým salátem. Také je vhodná jako nádivka do drůbeže.
Aloo chole - jeden z indických receptů na brambory s cizrnou. Podávají se jako samostatný pokrm, případně kombinovaný s chutnými zeleninovými kofty, zeleninovými a ovocnými saláty apod.
Ananasová raita (Ananas raita, Pineapple Dahi Rait) je populární indický dip, který tak, jako každý příkrm na bázi jogurtu pomáhá při snižování tepla z kořeněných jídel. Raita (nejen ananasová) se podává při téměř každém ...
Lehké dietní kuřecí maso, vhodné nejen pro ty, kterým vadí pohled na sebe v zrcadle. :) Podáváme s kopečkem rýže a s kupou zeleninového salátu.
Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem nebo s bramborovým pyré.
Jednoduchá příprava kousků vepřového masa v chutné hořčicové omáčce. Doporučujeme podávat s máslovou rýží parboiled a s některým ze salátů z červené řepy.
Nechutná vašim rodinným příslušníkům cuketa? Zkuste jim ji naservírovat jako lodičky s bramborovými plachtami na "vlnách" ledového salátu a uvidíte, žese po ní jen "zapráší".
Vynikající chuťovka i předkrm na oslavu i svátky. Podáváme k oblíbeným salátům, k obloženým mísám a konzumujeme příborem.
Něco dost dobré, i když se to možná nezdá, pro milovníky luštěnin. Podáváme s vařenou červenou řepou nebo zelným salátem.
Jemné řízky připravené v obráceném trojobalu, lehce předsmažené a dušením dopečené v troubě. Podáváme podle chuti: s bramborovým salátem, vařenými bramborami, rýží či jen s lehkým zeleninovým salátem.
Vegetariánský pokrm inspirovaný indickou kuchyní. Podáváme s rýží basmati a s chutným ananasovým salátem s jogurtem.
Klasické kuřecí řízky podáváme s bramborovou kaší, bramborovým salátem, rýží ... nebo jen s chlebem a okurkou.
Podáváme s bramborovým salátem nebo s jinou bramborovou, případně zeleninovou přílohou.
Výborná chuťovka, vhodná i jako lehká večeře. Servírujeme s míchaným zeleninovým salátem.
Výborná osvěžující jogurtová polévka s okurkou a koprem. Podává se za studena a nejlépe chutná v letním období.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit