RECEPTY
I takto se dá kuře v parním hrnci připravit. Kuře je křupavé a díky hlavní přípravě v parním hrnci velmi šťavnaté. Podáváme teplé s přílohami, nebo jen s pečivem a kyselou okurkou.
Recept na přípravu kuřecích prsou v parním hrnci.
Klasické pečené kuře s rýží. Při servírování můžeme rýži přelít výpekem. Případně můžeme podle chuti podat k hlavnímu jídlu klasický broskvový nebo meruňkový kompot.
Soté "na divoko" podáváme s vařenými bramborami a pálivou feferonkou.
Podáváme jako přílohu k pečenému kuřeti nebo jako samostatný pokrm s čerstvým zeleninovým salátem. Také je vhodná jako nádivka do drůbeže.
Křupavé kuřátko upečené v troubě na grilovacím stojanu na kuře. Namísto speciálního stojanu můžeme použít formu na bábovku, kuře jednoduše napíchneme na její střed, nebo ještě jednodušeji - kuře napíchneme na prázdnou ...
Zlatavé křupavé kuře s jemnou chutí másla. Nejlépe chutná s dušenou rýží přelitou slaným máslovým výpekem.
Vynikající a výživné jídlo, které je v Asii také známé pod názvem "Jajangmyeon". Standardně se připravuje s vepřovým masem. My jsme tentokrát použili hovězí, ale dobré je také s kuřecím či s tofu.
Chutná lehká letní večeře.
Zlatavé pečené kuře s vynikající chutí, jednoduše připravené.
Křupavé slané kuře s křupavými hranolky pečenými na plechu. Pro rychlejší přípravu jsme použili mražené předsmažené bramborové hranolky.
Skvělé palačinky se slanou sýrovo-játrovou náplní.
Příprava pečeného kuřete s přílohou v jednom pekáči.
Italský recept na kuře Cacciatore [kačatóre] v omáčce s bylinkami, paprikami, rajčaty a černými olivamy. Jako příloha dobře poslouží špagety nebo rýže.
Výborné jídlo z kuřecích prsou zapečené ve srnčím hřbetě.
Chutné pečené kuře s jemnou, ostro-sladkou omáčkou. Podáváme s rýží.
Kousky křupavého kuřete na nádivce, která je přílohou pokrmu.
Chuťově zajímavý pokrm z drůbežích párků a kuřecího masa.
Recept na zapečené těstoviny s kuřecím masem na hrášku a kukuřici.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit