I takto se dá kuře v parním hrnci připravit. Kuře je křupavé a díky hlavní přípravě v parním hrnci velmi šťavnaté. Podáváme teplé s přílohami, nebo jen s pečivem a kyselou okurkou.
Klasické pečené kuře s rýží. Při servírování můžeme rýži přelít výpekem. Případně můžeme podle chuti podat k hlavnímu jídlu klasický broskvový nebo meruňkový kompot.
Křupavé kuřátko upečené v troubě na grilovacím stojanu na kuře. Namísto speciálního stojanu můžeme použít formu na bábovku, kuře jednoduše napíchneme na její střed, nebo ještě jednodušeji - kuře napíchneme na prázdnou ...
Vynikající a výživné jídlo, které je v Asii také známé pod názvem "Jajangmyeon". Standardně se připravuje s vepřovým masem. My jsme tentokrát použili hovězí, ale dobré je také s kuřecím či s tofu.
Italský recept na kuře Cacciatore [kačatóre] v omáčce s bylinkami, paprikami, rajčaty a černými olivamy. Jako příloha dobře poslouží špagety nebo rýže.