RECEPTY
Jemná smetanová omáčka s omamnou chutí hub.
Houbová polévka s bramborami a skvělým krupicovým strouháním.
Takto nám vařila máma. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.
Jednoduchý recept na přípravu čínského zelí Pak choi a aromatickými houbami shiitake na česneku a zázvoru s trochou ústřičné omáčky.
Chutná polévka z jihočeské kuchyně.
Pro všechny milovníky pálivých jídel, nabízíme pikantní míchaná vejce s houbami.
Vánoční zelňačka- kapustnice by měla být řidší, měla by plnit roli jakéhosi předkrmu před štědrovečerní hostinou. I když její uvařené množství svádí ke skonzumování plného talíře, myslete na to, že je ještě lepší ...
Vydatná voňavá polévka vhodná i jako hlavní jídlo. K polévce podáváme čerstvé pečivo nebo chléb.
Recept na přípravu lahodného krémového italského rizota s čerstvými liškami.
Pestré těstoviny plné rozmanitých chutí.
Hustá chutná polévka k obědu i večeři.
Vynikající těstoviny s liškami, smetanou a kousky uzeného lososa. Hrst lístků čerstvé máty dodává tomuto jídlu letní lehkost a svěžest.
Co se sušenými houbami, kterých nám z minulého roku zůstalo hodně.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit