RECEPTY
Recept na přípravu velmi univerzálního vývaru z mořské řasy Kombu a vloček z uzeného tuňáka Katsuobushi. Využít se dá například na přípravu miso polévky.
Hustá polévka ze zeleniny a rybího filé. Na polévku doporučujeme použít filé, které obsahuje 100 % masa a není ničím konzervované. Nejvhodnější je filé z ryb, které jsou přímo po ulovení zpracovány a zamrazeny. Samozřejmě, že ...
Klasický recept na oblíbenou škvarkovou pomazánku.
Nadýchané krupicové knedlíčky jsou skvělou tradiční volbou do zeleninových polévek a masových vývarů.
Jednoduchý zeleninový salát s mozzarellou a křupavými kousky slaniny.
Výborná svačinové polévka. Podáváme s čerstvým pečivem.
Výborný kukuřičný salát s tatarskou omáčkou, vhodný pro přípravu obložených mís na různé oslavy.
Sezónní dobrota gulášového typu nasytí a zahřeje v chladnějších podzimních dnech.
Jednoduchý salát na pohoštění pro přátele.
Recept na thajskou polévku Tom Kha Gai s kokosovým mlékem a kuřecím masem.
Hustá rybí polévka, plná zeleniny, obohacená o oblíbený medvědí česnek.
"Caesar salad" vytvořil v roce 1924 italský šéfkuchař Caesar Cardini ve své restauraci v Tichuane, Mexiko. Sestavovali ho v rámci show přímo na stole před klientem. V té době se podával ještě bez ančoviček.
Vynikající, lehká gulášová polévka z jemného telecího masa.
Podáváme jako přílohu k hustým masovým i luštěninovým polévkám.
Lehká rybí polévka z kapra.
Nadýchané sýrové placky jsou výbornou přílohou k dobré, husté luštěninové, zeleninové nebo masové polévce. Chcete-li je konzumovat samostatně, doporučujeme podávat se zakysanou smetanou.
Recept na přípravu vývaru ze sušených ančoviček Iriko.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit