RECEPTY
Stovky prověřených a poctivě zpracovaných receptů na pečení koláčů, recepty vaření jídel a zavařování pro domácí kuchaře.
Recept na přípravu velmi univerzálního vývaru z mořské řasy Kombu a vloček z uzeného tuňáka Katsuobushi. Využít se dá například na přípravu miso polévky.
Při nákupu čerstvých kuřat a jejich zpracování nám často zůstávají hřbety a křídla. Přípravou rychlé polévky v parním hrnci je výborně zužitkujeme.
Oblíbená rychlá klasická polévka. Podle tradice mimořádně vhodná pro kojící maminky, údajně napomáhá při tvorbě mléka. Tak či onak, hlavně že chutná. :)
Oblíbená hustá mléčná fazolová polévka. Podáváme s máslem, které výrazně zjemní chuť.
Velká polévka, z velkých fazolí, s velkými kousky uzeného masa, pro mnoho velkých hladovců. Pro menší hladovce vaříme polévku z polovičního množství ingrediencí.
Polévka plná zdravé zeleniny. Bez přidání soli při jejím vaření ji můžeme podávat i malým dětem, kterým určitě zachutná.
Magická polévka, která odlehčí vaše tělo po dnech hodování. Je sice hlavní součástí tzv. Zelné diety, ale i 1 - 2 dny její konzumace dokáží udělat své.
Kuchařský recept na jemnou pórková polévku s mlékem.
Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné je stejně chutná jako pravá dršťková.
Růžičková kapusta nepatří jen do polévky, ale dá se z ní udělat krásné a výživné jídlo, které chutná i odpůrcům této zdravé potraviny.
Z uvedeného množství získáme 150 gramů vynikající domácí polévkové zavářky. Do polévky přidáváme ke konci vaření v potřebném množství a vaříme 7 - 8 minut.
Vynikající recept na hustou maso-zeleninovou polévku z ruské, ukrajinské, bulharské ... kuchyně. Ačkoliv se příprava zdá ve třech hrncích komplikovaná, je ve skutečnosti jednoduchá. Stačí dodržet posloupnost kroků uvedených v ...
Jednoduše nasekaný medvědí česnek, smíchaný s vodou a zmrazený. Skvělá bylinka do každé zeleninové polévky, omáčky ... apod. během celé zimy.
Jednoduchá rajčatová polévka z domácího protlaku a kousků čerstvých rajčat. Děti mají rády hustší polévky a proto při servírování přidáme do polévky tvarově malé, uvařené těstoviny.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit