RECEPTY
Při nákupu čerstvých kuřat a jejich zpracování nám často zůstávají hřbety a křídla. Přípravou rychlé polévky v parním hrnci je výborně zužitkujeme.
Výborná zeleninová polévka z vývaru, který vznikne v odkapávací nádobě parního hrnce
Chutné kuřecí maso v jemné smetanové omáčce s asijskou zeleninovou směsí.
Rychlý a na přípravu nenáročný recept na jemné kuřecí maso se smetanou a sýrem. Vhodnou přílohou může být rýže, brambory na jakýkoliv způsob a zelenina.
Lehké a chutné jídlo, které chutná všem.
Chutná večeře ze zbylých kousků pečené kachny.
Chutné drůbeží masíčko plné zdravé barevné zeleniny.
Rychlá a zdravá zeleninová polévka s jemnými knedlíčky.
Závin podáváme teplý se špenátem a vařenými bramborami. Chutná i nastudeno, jak slaný koláč.
Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu
Vepřové v jemné omáčce z mrkve, brokolice a květáku. Podáváme s haluškami nebo knedlíkem.
Kousky křupavého kuřete na nádivce, která je přílohou pokrmu.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit