RECEPTY
Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.
Jemné chutné placky, které se vám budou líbit. Konzumujeme samostatně, nebo je můžeme podávat i jako přílohu ke grilovanému krůtímu či kuřecímu masu.
Těstoviny s pařenou brokolicí a rajčaty v jemné bazalkovo-petrželové omáčce.
Polévku servírujeme politou šlehačkovou smetanou a s nasekanou celerovou natí.
Lehké a zdravé zeleninové jídlo.
Jednoduchá brokolicová polévka, bez přidání muškátového oříšku a soli vhodná i pro děti. Servírujeme s pár kapkami dýňového oleje.
Teplou zeleninovou žemlovku podáváme jako hlavní jídlo s čerstvým rajčatovým nebo okurkovým salátem. Můžeme ji podávat i na studeno jako slaný zeleninový koláč. Vhodná je i jako příloha ke smaženému nebo pečenému masu.
Brokolicové knedlíčky (koule) připravené v parním hrnci jsou výbornou zdravou večeří. Podáváme teplé, posypané cibulkou osmaženou na olivovém oleji.
Špagety s výbornou brokolicovo-sýrovou omáčkou
Špagety s různou zeleninou
Recept na přípravu krůtího masa v parním hrnci .
Lehká a zdravá polévka jednoduchá na přípravu.
Chutná brokolicová polévka.
Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu
Recept na přípravu mořského čerta s pestem a brokolicí v parním hrnci. Na přípravu uvedeného receptu můžeme použít i jiný druh mořské ryby.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit