RECEPTY
Chutná, sladko-slaná omáčka vhodná k uzenému masu, k pečené kachně i králíkovi.
Základní postup při vaření uzeného masa vhodného třeba k čočce na kyselo či bramborové kaši. Konzumujeme i na studeno s hořčicí a křenem.
Recept na přípravu velmi univerzálního vývaru z mořské řasy Kombu a vloček z uzeného tuňáka Katsuobushi. Využít se dá například na přípravu miso polévky.
Plný hrnec vynikající polévky na vánoční nebo silvestrovský stůl. Nic však nebrání tomu, uvařit si tuto pólévku kdykoliv během celého roku.
Vydatná voňavá polévka vhodná i jako hlavní jídlo. K polévce podáváme čerstvé pečivo nebo chléb.
Hustá polévka, ze čtyř druhů fazolí a cizrny, s vynikajícím uzeným kolenem. Polévku doporučujeme uvařit ve větším množství, protože ji budete chtít snídat, obědvat i večeřet pro její neodolatelnou chuť.
Oblíbené bramborové knedlíky plněné uzeným, podáváme s osmaženou cibulkou a kyselým zelím.
Vynikající těstoviny s liškami, smetanou a kousky uzeného lososa. Hrst lístků čerstvé máty dodává tomuto jídlu letní lehkost a svěžest.
Nákyp ze zelí a brambor se slaninou a uzeným.
Jednoduchý recept na tofu v pikantní marinádě.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit