Národní kuchyně▼
Více▼
ZÁKUSKY
Nanukové řezy
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Zobrazit recept
SUCHÉ PEČIVO
Ořechové měsíčky
Dada — střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Silvestrovské škvarkové pagáčky
Norika 1 h. 30 min. střední
Ořechové řezy Charašo
Zuzka — vysoká
DORTY
Valentýnský vanilkovo-jahodový dort
Jurgason 60 min. střední
Karamelovo-ořechová kostka
Jurgason — střední
CUKROVINKY
Dvoubarevná čokoláda
Jurgason 40 min. střední
Kávovo-karamelové řezy
Jurgason 60 min. vysoká
Banánovo-čokoládové kostky
Jurgason 50 min. střední
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
Norika 40 min. střední
Dvoubarevné ořechy
Danuška 50 min. nízká
Pudinkové cukroví
Norika 60 min. nízká
Jablečný koláč
Norika 2 h. střední
Jablečné pyté
Norika — nízká
Linecké cukroví
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Bílkové řezy
Norika 60 min. střední
Velikonoční preclíky
Dada 1 h. 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Křehký tvarohový šnek
Klasické obložené chlebíčky
Plněná kuřecí stehna v alobalu
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový závitek s cuketou
Tvarohová vosí hnízda
TĚSTOVINY
Boloňské špagety
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka
Banánový krémeš
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit